Whitepapers

3 verschuivingen in de moderne data omgeving en wat het betekent voor IT leiders

3 verschuivingen in de moderne data omgeving en wat het betekent voor IT leiders
TypeWhitepaper
Datum25 februari 2020
TaalEN
BedrijfTableau Software
Onderwerp Datacenters
Big data
Security
Datamanagement
Organisaties voorzien van betrouwbare data voor een betere besluitvorming, het is een handeling die de afgelopen decennia niet fundamenteel is veranderd. Ondanks de enorme technologische vooruitgang en nieuwe tactieken heeft de IT-organisatie die de data-infrastructuur beheert vandaag de dag nog steeds dezelfde algemene missie: het verplaatsen van gegevens vanaf het moment van creatie en deze toegankelijk en begrijpelijk maken voor besluitvormers op het moment dat ze nodig zijn. Hoewel het doel hetzelfde is gebleven, zijn de obstakels om met succes een bron van analytische waarheid te creëren en te behouden binnen een bedrijf exponentieel moeilijker geworden.

Dit document probeert drie belangrijke verschuivingen in het denken over de moderne data-omgeving te schetsen die IT-leiders moeten begrijpen om data gestuurde besluitvorming binnen hun organisatie te ondersteunen.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Tableau Software) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.