Whitepapers

5 essentiële tips voor het succesvol presenteren van Data analyses

5 essentiële tips voor het succesvol presenteren van Data analyses
TypeWhitepaper
Datum24 oktober 2017
TaalEN
BedrijfTIBCO Software
Onderwerp Business Analytics
Development
Als een professioneel analist (business of data) heb je zowel de tools als de kennis nodig om de data die binnen de organisatie aanwezig is, eigen te maken. Dit is echter slechts één element van het succes. Een van de belangrijkste dingen is om deze data en de inzichten die je hieruit vergaart, succesvol over te brengen aan collega’s en stakeholders. En dit is doorgaans een lastige exercitie. Uiteraard kan je slechts de kale cijfers presenteren, maar deze raken gemakkelijk verloren in het woud van e-mails en andere vormen van communicatie. Een presentatie is een effectievere manier, maar hierin ligt het zogeheten ‘death by Powerpoint’ op de loer. Deze whitepaper belicht 5 belangrijke inzichten die je helpen om op een betere en effectievere wijze belangrijke data en inzichten succesvol over te brengen.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (TIBCO Software) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.