Whitepapers

5 manieren om databeveiliging te versimpelen

5 manieren om databeveiliging te versimpelen
TypeWhitepaper
Datum 3 december 2019
TaalEN
BedrijfVeeam Software
Onderwerp Cloud Computing
Security
Door de snelle adoptie van cloud door veel bedrijven, dienen er veel beslissingen genomen te worden omtrent cloud-strategie. Het beschikbaar zijn van data en applicaties is voor bedrijven belangrijker dan ooit. Om te zorgen voor een zo naadloos mogelijke overstap naar de cloud kiezen veel bedrijven op dit moment voor een hybride oplossing.

Het vinden en matchen van de juiste cloud-providers die voldoen aan de behoeftes uit de business en de juiste applicaties kunnen ondersteunen wordt als lastig ervaren. Dit komt voort uit het feit dat leveranciers worden geacht betrouwbaar en flexibel te zijn, daarnaast moet de data altijd beschikbaar zijn terwijl het wel goed beschermd wordt.

In deze whitepaper zullen we het hebben over vijf specifieke manieren waarop een organisatie gegevensbescherming kan vereenvoudigen met Microsoft Azure en bieden we enkele aanbevelingen gebaseerd op de oplossingen en best practices van Veeam.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Veeam Software) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.