Whitepapers

7 Vragen om de gegevensbeveiliging in een onderneming te beoordelen

7 Vragen om de gegevensbeveiliging in een onderneming te beoordelen
TypeE-book
Datum 8 oktober 2018
TaalEN
BedrijfUBM Global
Onderwerp Security
Business Analytics
Management
Big data
Het is moeilijk voor te stellen dat een onderneming vandaag de dag niet meer afhankelijk is van bestandsservers voor het opslaan van gegevens, met inbegrip van waardevolle en gevoelige informatie zoals gegevens van kaarthouders, medische dossiers of financiële overzichten. Dit maakt fileservers een aantrekkelijk doelwit voor allerlei aanvallers, van anonieme hackers tot ontevreden medewerkers. Om informatieschendingen te voorkomen en de integriteit en beschikbaarheid van gegevens te garanderen, moet u de juiste veiligheidsmaatregelen instellen rond de gevoelige gegevens die u opslaat. 

De beveiliging van uw bestandsservers is een continu proces. U moet de gebruikersactiviteit voortdurend controleren en regelmatig audits uitvoeren om er zeker van te zijn dat het beveiligingsbeleid niet is overtreden. Door de 7 vragen in dit eBook te beantwoorden, bepaalt u hoe veilig uw bestandsservers werkelijk zijn.

Deze vragen draaien om twee hoekstenen van de beveiliging van bestandsopslag: toegangsrechten en gegevenstoegang. Of u kunt monitoren en controleren wie toegang heeft tot wat en wie bestanden daadwerkelijk leest, aanpast, aanmaakt of verwijdert, bepaalt uiteindelijk of u de beveiliging van uw bestandsserver kunt handhaven. Sommige van deze vragen kunnen moeilijk te beantwoorden blijken zonder een gespecialiseerde oplossing. Dit eBook beschrijft hoe u Netwrix Auditor kunt gebruiken om beveiligingsuitdagingen voor bestandsservers te overwinnen en veerkrachtiger te worden tegen de cyberbedreigingen die uw gevoelige gegevens in gevaar brengen.
Wanneer je dit e-book downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (UBM Global) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.