Whitepapers

802.11ac Wi-Fi live in actie

802.11ac Wi-Fi live in actie
TypeVideo
Datum 8 maart 2016
TaalEN
BedrijfExtreme Networks
Onderwerp Beheer
Mobility
Infrastructuur
Draadloos (wireless) internet is gemeengoed geworden voor iedere organisatie. Echter hangen er een aantal grote uitdagingen aan een draadloze netwerkinfrastructuur, met name op het gebied van schaalgrootte en kwantiteit. Dagelijks worden er meer gebruikers en apparaten aangesloten op bedrijfsnetwerken. En deze gebruikers verwachten altijd en overal een naadloze mobiele ervaring, zowel binnen als buiten de bedrijfsmuren, waarbij snelheid en simplicity voorop staan.

Testen van 802.11ac Wi-Fi netwerk Extreme Networks kan deze unieke mobiele ervaring leveren met haar nieuwe IdentiFi access point. Een indoor en outdoor 802.11ac Wi-Fi netwerk dat ongeëvenaarde schaalbaarheid, dichtheid en prestaties levert. Om dit aan te tonen heeft Extreme Networks een test uitgevoerd, waarbij zij één video hebben gestreamd op meer dan 100 devices tegelijkertijd vanaf één access point. Deze video presenteert de reacties en resultaten van deze test en toont aan waarom 802.11ac Wi-Fi onmisbaar is voor iedere mobiel opererende organisatie.
Wanneer je dit video downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Extreme Networks) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.