Whitepapers

802.11ac wireless netwerk: de tijd om over te stappen is gekomen

802.11ac wireless netwerk: de tijd om over te stappen is gekomen
TypeWhitepaper
Datum 8 maart 2016
TaalEN
BedrijfExtreme Networks
Onderwerp Beheer
Infrastructuur

De explosieve groei van mobile en BYOD zorgt voor een grotere vraag naar meer draadloze netwerken met meer capaciteit en een hogere dichtheid. Gebruikers verwachten vandaag de dag dat een wireless netwerk makkelijk te gebruiken is, supersnel data kan leveren en ontvangen en slim genoeg is om roaming toe te staan wanneer dat gewenst is, ongeacht device of applicatie (video, voice of data).

802.11ac Wave 2 is de next generation als het gaat om wireless, speciaal ontworpen om hogere capaciteit en dichtheid te bieden waar gebruikers en organisaties om vragen. Wanneer u een nieuwe draadloze infrastructuur installeert of uw huidige wireless netwerk upgrade of uitbreidt, heeft u nu de mogelijkheid om beter tegemoet te komen aan gebruikerseisen en uw netwerk voor te bereiden op aanhoudende groei van het aantal devices en gebruikersbehoeften. 

Het moment om over te stappen naar 802.11ac is gekomen! Deze whitepaper laat u zien welke overwegingen u moet maken en welke stappen u moet zetten wanneer u overstapt op 802.11ac Wave 2 wireless.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Extreme Networks) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.