Whitepapers

Anders denken over de kracht van uw netwerk

Anders denken over de kracht van uw netwerk
TypeWhitepaper
Datum 6 oktober 2017
TaalEN
BedrijfRiverbed Technology
Onderwerp Beheer
Infrastructuur
Security
Mobility

Het netwerk spelt een essentiële rol wanneer het gaat om het faciliteren van de digitale transformatie. Maar het kan deze rol niet vervullen wanneer het hardcoded en hardware gebonden is. Het netwerk dient als een cloud service ervaren te worden om zo gemakkelijk en snel dynamische diensten beschikbaar te stellen voor diens gebruiker, kortom een Software Defined Wide Area Network (SD-WAN). Deze software-first aanpak zorgt er wel voor dat men op een andere manier dient te gaan nadenken over het inzetten van een netwerk.

Deze whitepaper helpt bij het begrijpen van de uitdagingen van traditionele netwerken. Daarnaast schijnt het licht op het plan naar een SD-WAN omgeving en waar organisaties naar dienen te kijken bij het selecteren van de juiste SD-WAN aanbieder.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Riverbed Technology) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.