Whitepapers

De chaos van succes: IT uitdagingen en oplossingen voor NXP

De chaos van succes: IT uitdagingen en oplossingen voor NXP
TypeBusiness Case
Datum19 december 2017
TaalNL
BedrijfServiceNow
Onderwerp Management
Beheer

NXP werd in 1853 onder de naam Philips Semiconductors opgericht en is momenteel een van de grootste producenten van halffabricaten ter wereld. Denk hierbij aan chips, waarmee ze onder anderen de Near Field Communication (NFC) technologie en RFID-tags hebben uitgevonden. Met ruim 9 miljard dollar aan jaaromzet en zo’n 41.000 medewerkers in dient, is NXP niet bepaald een kleintje te noemen.

Door een enorme groei te hebben doorgemaakt dankzij overnames en uitbreiding van de bestaande personeelsgrootte, dreigde er een wildgroei te ontstaan van verschillende IT groepen. Onduidelijkheid over waar verantwoordelijkheden lagen, zorgde ervoor dat afdelingen en werknemers op eigen houtje de oplossingen zochten. Om ervoor te zorgen dat alle IT afdelingen op dezelfde manier zouden gaan werken, ging NXP op zoek naar de juiste oplossing.

In deze case study wordt dit traject uitvoerig omschreven. NXP doet uit de doeken op basis van welke variabelen zij hun keuze voor de juiste IT leverancier hebben gebaseerd, wat deze keuze hen nu oplevert en of het gelukt is om de IT te stroomlijnen zoals de wens in het begin was.

Wanneer je dit business case downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (ServiceNow) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.