Whitepapers

Servicemanagement voor de deeltjesversneller: de juiste keuze toegelicht

Servicemanagement voor de deeltjesversneller: de juiste keuze toegelicht
TypeReference Case
Datum13 december 2017
TaalEN
BedrijfServiceNow
Onderwerp Internet
Cloud Computing

Het Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire of kortweg CERN is de Europese Raad voor Kernonderzoek. CERN is vooral bekend voor de Large Hadron Collider, de deeltjesversneller die wordt ingezet om inzicht te krijgen in hoe materie is opgebouwd. Hieromheen worden enorme hoeveelheden onderzoeken verricht door de 3.000 mensen die bij CERN in vaste dienst zijn. Daarbij werken er ruim 12.000 wetenschappers van 500 universiteiten uit 100 landen mee aan deze onderzoeken.

Niet alleen op het gebied van IT bleek het een enorme uitdaging om voor CERN de juiste infrastructuur te vinden, maar ook wanneer gekeken werd naar infrastructurele voorzieningen. Reinoud Martens was als Service Manager verantwoordelijk voor het framework in beide gevallen en ging op zoek naar de juiste partij om hem hierin bij te staan. Lees in deze reference case hoe deze zoektocht verliep en aan de hand van welke factoren hij zijn uiteindelijke keuze heeft gebaseerd.

Wanneer je dit reference case downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (ServiceNow) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.