Whitepapers

Alles wat uw team nodig heeft om software te beheren, testen en monitoren. In één pakket

Alles wat uw team nodig heeft om software te beheren, testen en monitoren. In één pakket
TypeProductbrochure
Datum25 oktober 2018
TaalEN
BedrijfMicro Focus
Onderwerp Development
Beheer

Bedrijven zijn tegenwoordig bijna verplicht om steeds sneller software aan hun gebruikers te leveren. Tegelijkertijd moeten de kwaliteit consequent hoog blijven. Voeg daar de noodzaak om te voldoen aan bedrijfs-, branche- en zelfs overheidsvoorschriften aan toe, samen met de vraag naar een superieure gebruikerservaring, en dan is het begrijpelijk dat organisaties wereldwijd een holistische benadering van applicatie delivery adopteren. 

De toolset voor het leveren van applicaties moet beheer, testen en monitoring bevatten, maar cruciaal is dat deze tools ook in staat moeten zijn om met elkaar te communiceren en zichtbaarheid, transparantie en end-to-end opsporingsmogelijkheden bieden om samenwerking van het team en daarbuiten mogelijk te maken.

Download deze whitepaper en lees over alles wat uw team nodig heeft om software te beheren, testen en monitoren. In één pakket.

Wanneer je dit productbrochure downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Micro Focus) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.