Whitepapers

Automatiseer uw administratieve last en maak dagen aan management-tijd vrij

Automatiseer uw administratieve last en maak dagen aan management-tijd vrij
TypeOnderzoek
Datum11 februari 2016
TaalEN
BedrijfServiceNow
Onderwerp Security
Cloud Computing
Management
CRM
Beheer
IT managers spenderen per jaar wereldwijd miljoenen werkuren aan onnodige (administratieve) taken en inefficiënte processen.

ServiceNow heeft bijna 1.000 managers ondervraagd om de effectiviteit van tools en processen binnen hun werkomgeving in kaart te brengen. De onderzoeksresultaten onthulden dat bijna twee dagen per week worden gespendeerd aan administratieve taken die niet tot de kern van hun werk behoren. Deze ontwikkeling heeft in toenemende mate impact op de top- en bottom line van een organisatie, aangezien werknemers minder tijd hebben om hun werk te doen, waardoor organisaties meer mensen nodig hebben om al het werk te voltooien.

Ontdek aan de hand van dit onderzoek hoe uw organisatie het obsessieve gebruik van ongestructureerde, handmatige tools als e-mail en spreadsheets kan verlagen door het automatiseren van administratieve taken. Hierdoor kan uw managementteam zich bezig houden met strategische vraagstukken en realiseert uw organisatie tegelijkertijd een enorm concurrentievoordeel.
Wanneer je dit onderzoek downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (ServiceNow) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.