Managed hosting door True

WhitepapersDetails

Best practices voor mobiele artsen en patiëntgerichte zorg

Best practices voor mobiele artsen en patiëntgerichte zorg
TypeWhitepaper
Datum17 augustus 2016
TaalNL
BedrijfCitrix

Mobility voor artsen heeft altijd al een centrale rol gespeeld binnen de gezondheidszorg, en het belang hiervan zal steeds groter worden nu organisaties de zorgverlening beter en efficiënter willen maken.

De voordelen van mobility voor de zorg zijn duidelijk, maar voor de IT-afdeling zijn er twee belangrijke uitdagingen verbonden aan dit nieuwe zorgmodel: het moet mogelijk worden om voor een consistente, gebruiksvriendelijke ervaring te zorgen voor artsen en ander (medisch) personeel op verschillende locaties, devices en netwerken en wel op zo’n manier dat de security, de privacy van de patiënt, de naleving van alle wet- en regelgeving en de beheermogelijkheden niet in gevaar worden gebracht.

Lees in deze whitepaper over strategieën, oplossingen en echte praktijkvoorbeelden voor IT-transformatie in de zorg met maximale security en compliance.

Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp