Whitepapers

Betere IT-inzichten voor betere bedrijfsresultaten

Betere IT-inzichten voor betere bedrijfsresultaten
TypeWhitepaper
Datum29 april 2020
TaalNL
BedrijfIvanti
Onderwerp Beheer
Management
Door een volledig beeld te krijgen van uw IT-middelen, diensten, veiligheidshouding, processen en resultaten wordt de basis gelegd voor het goed beheren, beveiligen en optimaliseren van uw IT-domein. U zult duidelijker zien, slagvaardiger kunnen handelen en effectiever worden. Dit zal u op zijn beurt helpen om de kosten en toekomstige budgetten te optimaliseren, de ervaring van uw klanten en medewerkers te verbeteren en uw team te positioneren om productiever en efficiënter te zijn.

En wie zou dat niet willen in de huidige wereld van sterk gereguleerde industrieën en compliance-mandaten; de noodzaak om duidelijke richting te geven aan patching, kostenoptimalisatie, applicatiebeheer en de locatie van activa; en de "seat-at-the-table"-doelstelling van IT om een centrum van innovatie te worden, niet alleen een kostenplaats.

Deze whitepaper biedt zes korte, illustratieve gebruikerscases en onderzoeksdatapunten om u te helpen beoordelen waar uw IT-organisatie meer duidelijkheid en zichtbaarheid zou kunnen krijgen.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Ivanti) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.