Whitepapers

Breid je klantenbestand uit met bekroonde beveiliging en het beste MSP-programma

Breid je klantenbestand uit met bekroonde beveiliging en het beste MSP-programma
TypeProductbrochure
Datum 6 december 2018
TaalNL
BedrijfKaspersky Lab
Onderwerp Security
Cloud Computing

De internationale MSP-markt explodeert. De branche is naar verwachting tegen het einde van 2022 goed voor $¬245 miljard. Dit recordbedrag is met name te danken aan de exponentiële groei van de hoeveelheid digitale data en het beheer en de beveiliging daarvan. Tegelijkertijd wordt IT-beheer voor bedrijven steeds complexer door de cloud, virtualisatie en de opkomst van hybride omgevingen. Voor Managed Service Providers (MSP's) biedt deze 'beveiligingslast' juist enorme groeikansen…

Het bekroonde Managed Service Partnerprogramma van Kaspersky Lab sluit naadloos aan bij een MSP die security diensten aanbiedt of dit van plan is.

Het programma is ontwikkeld om MSP's van elke grootte te helpen in te springen op de vraag van de groeiende IT Security-markt. Wij helpen jou je portfolio uit te breiden, meer deals te sluiten en je winst en omzet te verhogen. Het programma ondersteunt en respecteert je bedrijf – we vragen niet om onredelijke toezeggingen en verzamelen nooit informatie van je klanten. Meer weten?

Wanneer je dit productbrochure download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Kaspersky Lab) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.