Whitepapers

Checklist voor het bouwen van een Edge-datacenter

Checklist voor het bouwen van een Edge-datacenter
TypeWhitepaper
Datum17 juni 2020
TaalNL
BedrijfCommscope
Onderwerp Cloud Computing
Datacenters
ICT-branche
Infrastructuur
Het bouwen van een Edge-datacenter kan een complexe onderneming zijn. Het vergt de nodige planning en voorbereiding om te zorgen dat het kan voorzien in de gewenste einddoelen. Service providers leggen steeds meer nadruk op het benutten van de architectuur en technologieën van software-defined networking (SDN) en netwerkfunctievirtualisatie (NFV) om flexibeler te zijn: nieuwe diensten worden sneller online gebracht en er wordt door efficiëntie bespaard op zowel CapEx als OpEx. De convergentie van bekabelde en draadloze netwerken, en de noodzaak voor hogere bandbreedte met lagere latentie, zorgt dat cloud computingomgevingen de randen van de netwerken opzoeken.

Omdat cloud computing en SDN/NFV-technologie zich constant blijven ontwikkelen, moeten het ontwerp van de Edge-cloud computingomgeving en de ondersteunende glasvezelinfrastructuur rekening houden met wat de toekomst brengt en hoe deze nieuwe omgeving, oftewel het “Edge-datacenter”, hiermee zijn voordeel kan doen. Deze checklist helpt u in 5 stappen bij het succesvol plannen van uw Edge-datacenter.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Commscope) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.