Whitepapers

Cloud-connected licensing voor on-premise applicaties

Cloud-connected licensing voor on-premise applicaties
TypeWhitepaper
Datum 1 mei 2016
TaalEN
BedrijfGemalto
Onderwerp Cloud Computing
Digital Workplace
De cloud beïnvloedt de manier waarop bedrijven betalen voor de software die ze gebruiken en de manier waarop ze deze software wensen in te zetten. Pay per use, gemeten prijsstelling of gemeenschappelijke prijsstelling worden allen gezien als consumptie-based prijsmodellen, die beter aansluiten bij de gewenste klantervaring en de manier waarop mensen hun software vandaag de dag wensen te gebruiken. Of het nu om software as a service gaat of om traditionele on-premise applicaties, eindgebruikers verwachten de flexibiliteit die de cloud te bieden heeft.

Trends rondom cloud adoptie Deze whitepaper onderzoekt de trends rondom cloud adoptie en de impact van deze trend op de evolutie van eindgebruikersverwachtingen rondom ieder type software. Daarnaast ontdekken softwareleveranciers hoe zij pricing, packaging, licensing en verbruikstools en –technieken kunnen inzetten om een next-generation gebruikerservaring op het gebied van software te leveren, zonder hun aanbod van on-premise software, die ze ‘as a service’ aanbieden, opnieuw te hoeven uitvinden.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Gemalto) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.