Whitepapers

Compliance is niet onderhandelbaar: Information Governance & Data Management

Compliance is niet onderhandelbaar: Information Governance & Data Management
TypeWhitepaper
Datum23 september 2016
TaalEN
BedrijfHewlett Packard Enterprise
Onderwerp Big data
Management
Datamanagement

De implementatie van geavanceerde technologie voor informatie governance en compliance wordt vaak gezien als een dure en onnodige stap in risico en kostenbesparing. Het vereist de medewerking van de juridische, IT en compliance managers die nieuwe processen en werkwijzen moeten implementeren.

Echter, zien bedrijven die deze stap wel durven te maken dat hun investering niet alleen terugbetaald wordt in het verminderen van risico’s ook worden uit deze onderzoek en analytische technologieën nieuwe business strategieën gehaald, die ze neerzet als leiders in hun industrie.

In dit onderzoek wordt er gekeken naar de financiële dienstverlening, de farmaceutische, biotechnologie en energie sector en hoe deze bedrijven omgaan met data management oplossingen voor de ondersteuning en naleving van de regelgeving, verminderen van risico's, en het verbeteren van efficiëntie en kostenbeheersing.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Hewlett Packard Enterprise) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.