Whitepapers

Container Storage for Dummies

Container Storage for Dummies
TypeE-book
Datum29 november 2018
TaalEN
BedrijfRed Hat

Linux-containers zijn een fenomeen in de branche dat top of mind is bij vele development afdelingen over de hele wereld. Containers zijn in slechts enkele jaren van 'wetenschapsproject' naar productiestatus gegroeid en om vele goede redenen. Deze interesse in containers wordt voornamelijk aangedreven door ontwikkelaars en DevOps-medewerkers die op zoek zijn naar een manier om meer code de deur uit te kunnen duwen, met stabielere en bruikbare code vanaf het begin.

Hoewel veel organisaties nog steeds traditionele opslagapparatuur gebruiken, bieden ze niet de flexibiliteit die nodig is voor container-omgevingen. Containers zijn zeer flexibel en brengen ongelooflijke schaalmogelijkheden naar hoe apps en storage worden geleverd; traditionele opslag kan juist een bottleneck zijn die deze vooruitgang stopt. De onderliggende opslagruimte zou zeer elastisch moeten zijn, gemakkelijk kunnen worden ingericht door ontwikkelaars en beheerders en idealiter worden beheerd met hetzelfde orkestratiekader (zoals Kubernetes).

U ontdekt in dit e-book dat een belangrijk onderdeel van het bereiken van flexibiliteit en schaalbaarheid juist die container-native storage is, een type opslag dat wordt geïmplementeerd in containers samen met de apps die daar al draaien. Download deze Container Storage for Dummies vandaag nog en ontdek welke voordelen deze technologie voor u kan hebben!

Wanneer je dit e-book download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Red Hat) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.