Whitepapers

Converged vs. Hyperconverged: wanneer is FlexPod de slimste keuze?

Converged vs. Hyperconverged: wanneer is FlexPod de slimste keuze?
TypeWhitepaper
Datum25 januari 2017
TaalEN
BedrijfAvnet Technology Solutions
Onderwerp Beheer
Datacenters
Cloud Computing
Digital Workplace
Infrastructuur
Management

Convergence. Oftewel het fenomeen waarbij verschillende technologieën en marktpartijen naar elkaar toe groeien om aan behoeften in de markt te kunnen voldoen. Tegenwoordig is veel te doen om infrastructuur convergentie, waarbij de infrastructuur in één enkel ontwerp geconsolideerd en het beheer van de gecombineerde IT-middelen gecentraliseerd is. 

Er zijn twee verschillende benaderingen voor infrastructuur convergentie: converged (CI) en hyperconverged (HCI). Het simpelste verschil tussen beide is dat Cl geoptimaliseerd is voor flexibiliteit en schaalbaarheid en HCI voor eenvoud. Dit onderscheid maakt dat elk platform specifieke voor- en nadelen heeft, afhankelijk van de te ondersteunen applicaties en gewenste bedrijfsresultaten.

Deze whitepaper bespreekt het verschil tussen CI en HCI en de voordelen en inzetbaarheid van FlexPod CI. Een converged infrastructuur die tot stand is gekomen door een partnerschap van sterke technologiepartijen zoals Cisco, NetApp, Microsoft, VMware, Citrix, en Red Hat.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Avnet Technology Solutions) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.