Whitepapers

Datacenter eBook: Een dag in het leven van een IT Manager

Datacenter eBook: Een dag in het leven van een IT Manager
TypeE-book
Datum16 oktober 2015
TaalEN
BedrijfSimpliVity
Onderwerp Beheer
Infrastructuur
Met technologie en data die snel en rigoureus veranderen en groeien worden professionals wereldwijd geconfronteerd met toenemende uitdagingen rondom complexiteit, schaalbaarheid en kosten. Een moderne oplossing genaamd "hyperconvergence" kan IT en management aanzienlijk vereenvoudigen en het erkent de speciale behoeften van IT-managers en verantwoordelijken rondom IT-pijnpunten.

Download dit eBook "Een dag uit het leven van een IT-manager", omdat het gaat over herkenbare, real life problemen van IT-managers. Ontworpen om proactieve IT-leiders te helpen bij het plannen voor de toekomst, helpt dit eBook bij het ontdekken hoe omgevingen hun netwerkinfrastructuur kunnen vereenvoudigen, terwijl deze efficiënt en productief blijven. Het analyseert wat datacenters vandaag de dag zo uitdagend maakt: toenemende complexiteit, beperkte/slechte zichtbaarheid en beperkingen op budgetten en ruimte. En helpt IT-professionals een nieuwe manier van werken te visualiseren die uitdagingen rondom databeheer, infrastructuur en operations sterk vereenvoudigt.

Stel je een manier van werken voor waarin je niet langer brandjes aan het blussen bent, maar de tijd kan gebruiken om uw bedrijf echt te helpen bij het verbeteren van de manier waarop zij zaken doet, en geld te besparen terwijl u dat doet!
Wanneer je dit e-book downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (SimpliVity) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.