Whitepapers

Dataprotectie in het Flash Storage tijdperk

Dataprotectie in het Flash Storage tijdperk
TypeWhitepaper
Datum28 september 2018
TaalEN
BedrijfRubrik
Onderwerp Internet
Datacenters
Management
Datamanagement
Security

De vraag naar flash storage neemt snel toe, maar IT-organisaties hebben moeite om hun inspanningen op het gebied van dataprotectie in lijn te brengen met de realiteit van hedendaagse infrastructuur- en applicatie-eisen in een steeds meer op flash-gebaseerde omgeving. Jaren lang is dataprotectie een soort ‘gedachte achteraf’ geweest, een verzekeringspolis die moet beschermen tegen incidentele crashes van HDD gebaseerde arrays. Maar dataprotectie tegenwoordig is zoveel meer dan traditionele back-up. Traditionele dataprotectie-technieken zijn eigenlijk onaanvaardbaar traag en complex.

Deze whitepaper bespreekt een aantal operationele realiteiten van gegevensbescherming in op flash-gebaseerde omgevingen en voorziet in specifieke ideeën en oplossingen aan over hoe IT-organisaties hun gegevensbeschermingsstrategieën kunnen evolueren, zodat deze weer gelijk lopen met de eigenschappen die flash zo succesvol maken: snelheid en efficiency.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Rubrik) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.