Whitepapers

DDoS aanvallen in nieuwe cloud omgevingen detecteren en voorkomen

DDoS aanvallen in nieuwe cloud omgevingen detecteren en voorkomen
TypeWhitepaper
Datum31 juli 2018
TaalEN
BedrijfComarch AG Belgian Branch BV
Onderwerp Cloud Computing
Infrastructuur
Cloud computing is een van de snelst groeiende elementen binnen de IT markt. Deze groei wordt voornamelijk veroorzaakt door het Infratsurcrture-as-a-Service (IaaS) segment, welke geschat wordt op 34,6 miljard in 2017, een toename van liefst 38,6%. Schaalbaarheid, flexibiliteit en kostenbesparend zijn de voornaamste voordelen van IaaS oplossingen. Het opstarten van een Private Cloud ten opzichte van een Public Cloud is echter een kosten intensieve exercitie. Daarnaast brengt het vele uitdagingen met zich mee. Het automatiseren en optimaliseren van een dergelijke Cloud omgeving is complexer en daarnaast is het optimaal beveiligen van deze omgeving van evident belang.

In deze paper wordt uitgebreid stilgestaan bij het monitoren van traffic flow binnen een private cloud omgeving om zo de veiligheid van de omgeving en diens gebruikers te optimaliseren. Bedreigingen als Distributed Denial of Service (DDoS) aanvallen worden hierdoor snel gesignaleerd en in de kiem gesmoord.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Comarch AG Belgian Branch BV ) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.