Whitepapers

De 10 geboden van BYOD

De 10 geboden van BYOD
TypeWhitepaper
Datum13 oktober 2015
TaalEN
BedrijfIBM
Onderwerp Management
Beheer
Mobility
Development

De snelle verspreiding van mobiele devices binnen het werkveld, voelt als een goddelijke interventie voor veel IT-managers. Het fenomeen Bring Your Own Device (BYOD) was geboren.

Het heeft geen zin om te doen alsof er niets aan de hand is of om te zeggen: “we laten het niet toe dat onze werknemers zich hiertoe wenden”. De waarheid is dat zij hun persoonlijke devices al gebruiken voor zakelijke doeleinden en zullen doorgaan met het onderbrengen van non-compliant devices in uw netwerk, met of zonder de toestemming van de IT-afdeling.

Dit roept de onvermijdelijke vraag op: hoe faciliteert u het personeel dat gebruik wenst te maken van eigen apps en devices, tegelijk met het productief werken in een veilige omgeving waarin bedrijfsdata is beschermd? De 10 geboden van BYOD, die in deze whitepaper worden aangereikt, laten u zien hoe u een rustige, veilige en productieve mobiele omgeving kunt creëren.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (IBM) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.