Whitepapers

De 20 belangrijkste security controls voor effectieve verdediging tegen cyberaanvallen

De 20 belangrijkste security controls voor effectieve verdediging tegen cyberaanvallen
TypeWhitepaper
Datum 2 juni 2016
TaalEN
BedrijfLogRhythm
Onderwerp Security
Infrastructuur

In een threat landschap dat zich snel en onvoorspelbaar evolueert dienen bedrijven hun complete IT-omgeving te beschermen tegen zowel interne- als externe gevaren. Bedreigingen en risico’s komen vanuit vele hoeken en dit vereist een breed scala aan verdedigingsmethoden.

Veel bedrijven adopteren daarom tegenwoordig de top 20 belangrijkste security controls, ontwikkeld door het SANS Institute. Deze security controls helpen hen bij het prioriteren van de meest effectieve beveiligingsmethoden en –policies voor het veiligstellen van bedrijfsassets, -informatie en de infrastructuur.

Om organisaties te helpen bij het omarmen van deze “best practices” benadering voor het beveiligen van hun netwerken, heeft LogRhythm een nieuw security intelligence-platform gelanceerd dat beschikt over out-of-the-box alerts, onderzoeken en rapporten die direct corresponderen met elementen van de SANS Top 20 Security Controls.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (LogRhythm) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.