Whitepapers

De 5 belangrijkste redenen waarom u synthetic monitoring nodig heeft

De 5 belangrijkste redenen waarom u synthetic monitoring nodig heeft
TypeWhitepaper
Datum 1 juni 2016
TaalEN
BedrijfDynatrace B.V.
Onderwerp Management
Cloud Computing
Beheer

U heeft een compleet end-to-end beeld van uw applicaties nodig – van uw datacenter tot ervaring van de eindgebruiker – om performance issues proactief te kunnen detecteren, hun zakelijke impact te kunnen inschatten en sneller tot een oplossing te komen.

Er zijn twee complementaire benaderingen voor het meten van de eindgebruikerservaring. En u heeft ze beiden nodig om de applicatie performance te leveren die wordt geëist door hedendaagse hyper-connected eingebruikers.

• Real-user monitoring verzamelt data over de actuele ervaringen en het gedrag van echte gebruikers, wanneer er interactie is met uw websites en applicaties
• Synthetic monitoring gebruikt geografisch verspreide agents om performance data te verzamelen uit geplande tests die de manier waarop gebruikers interacteren met uw websites en applicaties simuleren

Nu vraagt u zich waarschijnlijk af: “Waarom synthectic monitoring als ik beschik over echte data van echte gebruikers?”. Deze whitepaper vertelt u waarom.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Dynatrace B.V.) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.