Whitepapers

De definitieve handleiding voor Hyperconverged Infrastructuur

De definitieve handleiding voor Hyperconverged Infrastructuur
TypeWhitepaper
Datum11 september 2018
TaalEN
BedrijfNutanix
Onderwerp Infrastructuur

Bedrijven zoals Google, Facebook en Netflix zijn er jaren geleden al achter gekomen dat de traditionele 3-tier datacenter architectuur niet toereikend was voor de behoefte aan een flexible, schaalbare en betrouwbare, goed performende datacenter infrastructuur. Door het ontwikkelen van een ‘web-scale’ architectuur, waarbij een distributed file system zorgt voor optimale databeschikbaarheid is uw infrastructuur schaalbaar, goed presterend en always on gemaakt.

Nutanix is de voorloper geweest om dit soort hyperconverged architectuur te introduceren voor enterprise IT bedrijven. Met de Nutanix Enterprise Cloud oplossingen biedt zij de experience van de public cloud (snelheid, gemak, elasticiteit) gekoppeld aan de betrouwbaarheid van een private cloud (data bescherming, SLAs, controle, beheer). Lees meer in deze whitepaper en ontdek hoe deze architectuur uw eigen datacenter strategie kan versterken.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Nutanix) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.