Whitepapers

De impact van SAP HANA: Concrete bedrijfsvoordelen per industrie

De impact van SAP HANA: Concrete bedrijfsvoordelen per industrie
TypeWhitepaper
Datum 9 mei 2018
TaalNL
BedrijfFujitsu Technology Solutions
Onderwerp ERP
Management
Datamanagement

De kerntaak van een ERP-systeem is het ondersteunen van de dagelijkse werkzaamheden binnen organisaties. Doordat deze systemen vaak verschillende processen op diverse afdelingen met elkaar kunnen integreren, worden er verschillende voordelen behaald. Denk bijvoorbeeld aan een hogere efficiëntie, vereenvoudiging van werkzaamheden en verbeterde samenwerking en communicatie tussen afdelingen. De laatste jaren is er echter veel veranderd binnen het IT-domein, met name als gevolg van digitalisering en de toegenomen invloed van data. Deze veranderingen hebben ook invloed op de inrichting van uw ERP-omgeving. Inzicht in datastromen en voorspellende analyses zijn bijvoorbeeld steeds belangrijker geworden.

SAP HANA biedt een platform dat de oorspronkelijke kracht van ERP combineert met een snelle beschikbaarheid van data. Wat tot voor kort werd beschouwd als snel, is inmiddels alweer traag en de innovatieve technologieën van even geleden zijn vandaag niet meer actueel. Werkt uw organisatie op dit moment met een oudere versie van SAP HANA? Dan is een overstap naar de nieuwste business suite het overwegen waard. Een migratie is niet alleen een logische stap omdat u daardoor simpelweg beschikt over de nieuwste versie. Het nieuwe platform en de bijbehorende suite bieden namelijk grensverleggende mogelijkheden die de vorige releases niet kunnen bieden.

In dit e-book leest u meer over SAP HANA en de impact van dit systeem om uw bedrijfsprocessen. Allereerst worden de universele aanpassingen benoemd, gevolgd door de belangrijkste toepassingen per industrie.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Fujitsu Technology Solutions) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.