Whitepapers

De nieuwe generatie geïntegreerde infrastructuuroplossingen voor MKB verlagen kosten en complexiteit

De nieuwe generatie geïntegreerde infrastructuuroplossingen voor MKB verlagen kosten en complexiteit
TypeE-book
Datum 2 augustus 2016
TaalNL
BedrijfAvnet Technology Solutions
Onderwerp Beheer
Management
Digital Workplace
Cloud Computing
Infrastructuur

MKB organisaties hebben steeds meer last van verschillende IT systemen en leveranciers. Hierdoor wordt er gewerkt met een complexe en gefragmenteerde IT-infrastructuur. Zakelijke behendigheid en het vermogen om nieuwe systemen te ontwikkelen wordt ernstig gehinderd, door steeds weer vast te houden aan bestaande systemen met beperkte resources.

Het vermogen van MKB-organisaties om te kunnen concurreren wordt hierdoor gehinderd. Van vertraagde reactiesnelheden tot gebrekkige applicatie-performance. Door het gebruik van verschillende systemen wordt niet alleen de kans op storingen vergroot. Ook de beheerkosten van complexe it-omgevingen zijn buitensporig hoog.

Hoe kan er als MKB-organisatie met deze problemen worden omgegaan en wat zijn de oplossingen? De nieuwe generatie geïntegreerde infrastructuuroplossingen stellen het midden- en kleinbedrijf in staat om hun IT drastisch te vereenvoudigen. Compute, storage en netwerk worden gecombineerd in één vooraf geconfigureerd en getest systeem.

Benieuwd naar alle voordelen en mogelijkheden? Download hier het e-book.

Wanneer je dit e-book downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Avnet Technology Solutions) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.