Managed hosting door True

WhitepapersDetails

De rol van Cloud ERP bij een succesvolle digitale transformatie

De rol van Cloud ERP bij een succesvolle digitale transformatie
TypeWhitepaper
Datum15 november 2017
TaalEN
BedrijfOracle + NetSuite

Welke digitale transformatiesoftware is geschikt voor uw bedrijf? U heeft wellicht veel gehoord over bedrijven die recent zijn begonnen met 'digitale transformatieprogramma's', u staat er dus niet alleen voor: steeds meer bedrijven ongeacht de omvang gebruiken digitale transformatie als springplank om nieuwe markten te betreden, hun bedrijfsmodellen te optimaliseren en kosten te besparen.

De manier waarop digitale transformatie werkt, verschilt per organisatie, maar alle digitale transformatieprogramma's verenigd zijn door hetzelfde doel: bedrijven helpen te profiteren van een wereld waarin zaken vrijwel volledig online worden uitgevoerd.

Dus moet u zich aansluiten bij het groeiende aantal bedrijven dat een digitale transformatie uitvoert? Als uw bedrijf wendbaarder wil worden, de groei in een hogere versnelling wil zetten, een betere klantenservice wilt bieden of nieuwe zakelijke uitdagingen zal aangaan, zou het antwoord wel eens Ja kunnen zijn.

Download nu deze Buyers Guide om de juiste oplossing voor uw organisatie te vinden.

Wanneer je dit whitepaper download kun je door de leverancier (Oracle + NetSuite) benaderd worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.