Whitepapers

De sleutel tot 100:1 data efficiency in uw datacenter? Los het IO probleem op!

De sleutel tot 100:1 data efficiency in uw datacenter? Los het IO probleem op!
TypeWhitepaper
Datum16 oktober 2015
TaalEN
BedrijfSimpliVity
Onderwerp Beheer
Big data
Infrastructuur
Management
Datacenters
Datamanagement
In het moderne datacenter is de primaire zorg IOPS, niet HDD-capaciteit, en IOPS zijn één van de duurste resources in het datacenter aan het worden.

In een gemiddeld datacenter worden veel verschillende soorten producten ingezet om de kritische capaciteit en mogelijkheden voor enterprise applicaties te kunnen leveren. Een specifiek voorbeeld van de inzet van verschillende producten en technologieën is rondom data efficiency (deduplicatie, compressie en optimalisatie). Er worden vaak veel verschillende producten ingezet om de gewenste efficiency te bereiken. De sleutel tot 100:1 data efficiency is het oplossen van het IO probleem...

Lees in deze whitepaper over een oplossing die precies dat doet. Door het verminderen van IOPS en het elimineren van duplicate schrijfacties voordat ze ooit de schijf op gaan, wordt bespaard op capaciteit en worden prestaties verbeterd.

Deze revolutionaire technologie maakt tevens wereldwijd beheer van alle VM's, alle data en de onderliggende infrastructuur mogelijk, waardoor deze oplossing tot de meest efficiënte behoort voor elk modern en flexibel datacenter.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (SimpliVity) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.