Whitepapers

De sleutel tot bedrijfssucces met all-flashstorage: Tips en advies van enterprise-eindgebruikers

De sleutel tot bedrijfssucces met all-flashstorage: Tips en advies van enterprise-eindgebruikers
TypeWhitepaper
Datum17 juli 2017
TaalNL
BedrijfNetApp
Onderwerp Internet
Datacenters
Cloud Computing

All-flashstorage is bezig met een sterke opmars, maar de branche is reëel over de razendsnelle I/O-snelheden. De meeste IT-managers implementeren all-flash stap-voor-stap. Dankzij de steeds lagere kosten per gigabyte wordt de technologie ook steeds gangbaarder. Solid-state disks zijn niet meer alleen bedoeld voor krachtige taken. Voordat ze de sprong wagen, willen storageprofessionals echter wel een compleet beeld van het bedrijf hebben, zodat ze een succesvolle strategie kunnen bedenken waarmee ze all-flashstorage voor meer workloads kunnen gebruiken.

Deze paper biedt inzicht in bedrijfssucces met all-flash storage op basis van beoordelingen van IT Central Station. Echte gebruikers vertellen wat er volgens hen nodig is om optimaal van de technologie te profiteren. Het paper behandelt verschillende aspecten van flashstorage, zoals de behoefte aan eenvoud en het belang van flexibiliteit. Ook aan bod komen het opstellen van een business case voor all-flash en de problemen die integratie in een bestaande infrastructuur met zicht meebrengt.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (NetApp) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.