Whitepapers

De specifieke voordelen van het Cloud Data Management platform van Rubrik voor serviceproviders

De specifieke voordelen van het Cloud Data Management platform van Rubrik voor serviceproviders
TypeProductbrochure
Datum28 september 2018
TaalEN
BedrijfRubrik
Onderwerp Internet
Cloud Computing
Datacenters
Management
Datamanagement

Serviceproviders spelen een centrale rol bij de transformatie van IT-afdelingen van kostenplaatsen naar waarde-leveranciers. Tegelijkertijd wordt de dienstverlenende industrie steeds concurrerender, gedreven door een verschillende krachten, waaronder globalisering, evoluerende technologie-architectuur en steeds geavanceerdere klanten en klantvragen.

De technologie van Rubrik stelt serviceproviders in staat om gedifferentieerde diensten aan te bieden binnen een breed scala aan use-cases, om klanten te helpen meer met minder te kunnen bereiken, terwijl de infrastructuur geconsolideerd wordt en de kosten worden verlaagd. Het Cloud Data Management platform van Rubrik democratiseert de cloud voor alle ondernemingen door een moderne oplossing te bieden voor het herstellen, beheren en beveiligen van alle gegevens, ongeacht de locatie. Download dit document vandaag nog en ontdek welke specifieke voordelen Rubrik biedt voor serviceproviders.

Wanneer je dit productbrochure downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Rubrik) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.