Whitepapers

De template management gids

De template management gids
TypeWhitepaper
Datum 7 september 2020
TaalNL
BedrijfTemplafy
Onderwerp Cloud Computing
Template management is een manier om alle documenten in je organisatie te beheren, met behulp van een aantal templates. Templates zijn essentieel voor iedere organisatie: dit zijn de documenten die de identiteit van de organisatielaten zien, via het logo, de opmaak, het lettertype etc. De gemiddelde medewerkers maakt meerdere documenten op een dag: van emails tot presentaties, gebaseerd op bedrijfstemplates. Dit leidt tot miljoenen documenten die jaarlijks gemaakt worden door grote organisaties. Tot voor kort was het beheren van deze individuele documenten niet mogelijk. Dankzij de introductie van cloud technologie is het echter technisch mogelijk om controle te krijgen over de output, waardoor er voor organisaties vele nieuwe mogelijkheden zijn.

In deze gids vind je alle informatie die je nodig hebt om meer te leren over template management en hoe het je manier van werken met documenten kan veranderen.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Templafy) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.