Whitepapers

De toekomst van uw IT-omgeving: van chaos naar Service Automation

De toekomst van uw IT-omgeving: van chaos naar Service Automation
TypeWhitepaper
Datum11 februari 2016
TaalEN
BedrijfServiceNow
Onderwerp Security
ICT-branche
Beheer
Management

In het verleden trad IT op als de bewaarder van alle IT-relateerde producten, waarbij zij zoveel tijd kwijt waren aan het draaiend houden van de infrastructuur dat er weinig tijd overbleef voor extra diensten of echte innovatie. Dit is nu allemaal aan het veranderen.

Bedrijven over de hele wereld zijn hun IT-dienstverlening aan het transformeren door het automatiseren van diensten en processen. CIO's verschuiven de focus van hun IT-afdelingen van infrastructuur naar diensten, waardoor medewerkers sneller en efficiënter geholpen kunnen worden, hetgeen de innovatie en efficiëntie van de gehele onderneming verbetert. Door deze transformatie wordt de IT-infrastructuur, en daarmee ook de IT-afdeling, niet langer gezien als een 'nobody', maar krijgt het juist een centrale en cruciale rol binnen iedere organisatie.

Deze whitepaper beschrijft hoe CIO's, middels de adoptie van service automation tools en processen, ervoor zorgen dat hun IT-teams innovatiever en efficiënter worden en op die manier de chaos in hun IT-infrastructuur omturnen naar serene en toegankelijke omgeving.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (ServiceNow) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.