Whitepapers

DevOps met Enterprise Cloud Platform

DevOps met Enterprise Cloud Platform
TypeWhitepaper
Datum12 september 2018
TaalEN
BedrijfNutanix
Onderwerp Cloud Computing
Development
Beheer
Infrastructuur

Digitale transformatie, de opkomst van het Internet of Things (IoT) en de toename van mobile first apps hebben geleid tot een grote heroverweging van de manier waarop software wordt gebouwd, ingezet en opgeschaald.

Ondernemingen zetten steeds vaker digitale technologieën in voor interactie met klanten om zo te voldoen aan hun behoeften. IT- en ontwikkelingsteams staan onder druk om steeds sneller nieuwe applicaties en services te leveren. Veel bedrijven zijn overgestapt op een DevOps-model om de dienstverlening te versnellen.

Wendbaarheid van de infrastructuur is essentieel voor het DevOps-proces. Waar u ook bent op het pad naar de integratie van ontwikkeling en operaties, de infrastructuur waar u voor kiest speelt een grote rol. De juiste infrastructuur maakt het veel makkelijker om uw doelen te bereiken en de verkeerde infrastructuur doet het omgekeerde en is kostbaar.

Lees nu over een Enterprise Cloud Platform dat DevOps versimpelt en ervoor zorgt dat uw infrastructuur flexibel en schaalbaar is op alle lagen. Het biedt uw lokale infrastructuur de flexibiliteit van een publieke cloud en helpt uw team kosten te verlagen terwijl u de controle over belangrijke processen en gegevens behoudt.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Nutanix) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.