Whitepapers

Digitale Transformatie: bedreigingen en risco’s

Digitale Transformatie: bedreigingen en risco’s
TypeWhitepaper
Datum26 januari 2017
TaalEN
BedrijfHewlett Packard Enterprise

Digitale transformatie is wereldwijd in volle gang. Deze transformatie heeft vele voordelen: verbeterde relaties en interacties met klanten en partners, tevreden en productieve medewerkers en een positieve impact op de bottom line. Echter heeft de digitale transformatie ook een keerzijde: gevoelige bedrijfs- en klantinformatie wordt constant verplaatst, opgeslagen en uitgewisseld via wijdverbreide netwerken en mobiele apparaten. Een potentieel risico met grote gevolgen als het verkeerd gaat.

Meer dan 40% van middelgrote bedrijven hebben te maken gehad met een data- of veiligheidslek op in de afgelopen 12 maanden. Gemiddelde kosten per incident? €33.000. Bijna 3 op de 10 van deze organisaties verloren ook klanten als gevolg van een incident. 

Grote risico’s met grote impact en het is absolute noodzaak in het tijdperk van digitale transformatie dat bedrijven van alle groottes en typen zich hier bewust van zijn en zich adequaat tegen beschermen.

Deze whitepaper onderzoekt bedreigingen en risco’s van de digitale transformatie. Aan bod komen maatregelen die deze risico’s verminderen en ervoor zorgen dat uw security op orde is, terwijl u flexibel blijft. Een belangrijke voorwaarde voor transformatie. Ook helpt deze whitepaper IT-managers hun bedrijfsbeveiligingsstatus te benchmarken tov anderen.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Hewlett Packard Enterprise) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.