Whitepapers

Draadloze Netwerken, Quality of Experience (QoE) en de Experience Economy

Draadloze Netwerken, Quality of Experience (QoE) en de Experience Economy
TypeWhitepaper
Datum 8 maart 2016
TaalEN
BedrijfExtreme Networks
Onderwerp Beheer
Mobility
Infrastructuur
Dat draadloze netwerken de kabel hebben vervangen als primair of standaard voertuig voor toegang tot de online wereld mag een feit worden genoemd. Ook een feit is dat het aantal mobiele apparaten dat toegang tot draadloze netwerken vraagt exponentieel groeit, en die groei zal nog enige tijd aanhouden. En laten we eerlijk zijn: het gaat niet om het enkel ‘online zijn’, het gaat om de kwaliteit van de verbinding en gebruiksgemak.

Quality of Experience (QoE): Uitdaging of kans? Maar de waarde van de Quality of Experience (QoE) is ondervertegenwoordigd gebleven in veel draadloze producten en diensten. Echter, het argument kan worden gemaakt dat QoE juist één van de belangrijkste uitdagingen - en de grootste kans - vertegenwoordigt op het gebied van draadloze netwerken.
Download deze whitepaper en leer meer over het belang van QoE en de Experience Economy als het gaat over draadloze netwerken en het bieden van toegang tot de online wereld. De thesis van de Experience Economy is dat toekomstige economische groei afhankelijk is van en zelfs bepaald wordt door QoE.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Extreme Networks) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.