Whitepapers

Edge Computing, hoe kan het u helpen uw infrastructuur te moderniseren?

Edge Computing, hoe kan het u helpen uw infrastructuur te moderniseren?
TypeWhitepaper
Datum26 september 2019
TaalNL
BedrijfScale Computing
Onderwerp Cloud Computing
Edge Computing biedt een betrouwbare, makkelijk te managen en betaalbare infrastructuur voor uw locaties op afstand. 

De implementatie van Internet of Things (IoT) stelt organisaties in staat om slimmere beslissingen te nemen, het productieproces te stroomlijnen en de klantervaring te verbeteren. Deze ontwikkelingen dwingen organisaties om hun technische architectuur grondig te herzien. 

Dit geldt in het bijzonder voor bedrijven met veel locaties op afstand. Voor deze organisaties vraagt IoT om lokale verwerking van data, aangezien direct-to-cloud communicatie mogelijk niet betrouwbaar of snel genoeg is om grote hoeveelheden tijdsgevoelige data te verwerken. Om die reden is de lokale IT-infrastructuur net zo belangrijk aan het worden als de IT-resources in de centrale locaties of het datacenter. De resiliency, schaalbaarheid, security en beschikbaarheid van de centrale resources, kunnen echter niet worden behaald op de locaties op afstand. Bovendien beschikken deze locaties vaak over onvoldoende IT-mankracht en -kennis.   Om de nieuwe, kritieke workloads aan te kunnen, moeten lokale infrastructuren zich aanpassen. Bedrijven met veel locaties op afstand hebben een solide en simpele infrastructuur nodig, die schaalbaar is en makkelijk te managen, zowel op afstand als lokaal. Alleen zo kan de organisatie als geheel innoveren. Edge Computing maakt dit mogelijk.

In deze whitepaper leest u wat het is en hoe Edge Computing u helpt om uw infrastructuur te moderniseren en grip te krijgen op uw lokale IT-resources.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Scale Computing) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.