Whitepapers

Een Cloud aanval ontleed: Azure beveiligen met AzLog

Een Cloud aanval ontleed: Azure beveiligen met AzLog
TypeWhitepaper
Datum13 september 2018
TaalEN
BedrijfLogRhythm
Onderwerp Cloud Computing
Security

Alleen omdat data, applicaties en systemen in Azure bestaan, betekent dat nog niet dat uw inzet rondom beveiliging, het vermogen om te monitoren en de wil om wetgeving na te leven, minder kan zijn. Allereerst moet u beveiligingsgebeurtenissen, configuratiewijzigingen en toegangslogboeken verzamelen. Vervolgens moet u deze gegevens centraliseren binnen een Security Information and Event Management (SIEM) platform om zichtbaarheid te verkrijgen en de beveiliging op orde te houden.

Om u te helpen beter te begrijpen wat er nodig en mogelijk is met betrekking tot het loggen en de zichtbaarheid van uw Azure-omgeving, bespreekt deze whitepaper een voorbeeld van hoe een typische aanval plaatsvindt, hoe u voortgang identificeert via de Cyber Attack Lifecycle met Azure's AzLog-functionaliteit en hoe u aanvallers detecteert die zich zijdelings verplaatsen tussen de cloud en uw on-premise netwerk.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (LogRhythm) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.