Whitepapers

Een CxO-gids voor succesvol Intelligent Data Management en digitale transformatie

Een CxO-gids voor succesvol Intelligent Data Management en digitale transformatie
TypeWhitepaper
Datum 3 december 2019
TaalEN
BedrijfVeeam Software
Onderwerp Digital Transformation
Datamanagement
Beheer
Digital Innovation
De waarde en bedrijfsafhankelijkheid van data blijft groeien. Gegevens zijn de sleutel tot het begrijpen van markten, het optimaliseren van bedrijfsmodellen en het verzekeren van IT continuïteit.

De enorme hoeveelheid data en de snelle groei hiervan is een enorme uitdaging. De grootte van het digitale universum is elke twee jaar aan het verdubbelen. Door de enorme groei blijven de kosten voor het beheer van grote volumes data stijgen, samen met de gevolgen dat het niet effectief te beschermen is.

Gegevens zijn overal. Tegenwoordig zijn apps en data overal ter wereld geplaatst - verschillende clouds, SaaS-applicaties, virtuele en fysieke servers, en endpoint devices. Deze gegevens bevinden zich in verschillende systemen en locaties, met een gebrek aan gecentraliseerd beheer. Hoewel alles gegevens oplevert, is het cruciaal dat ondernemingen gebruik maken van zulke waardevolle bronnen.

In deze gids kunt u lezen hoe Intelligent Data management in te zetten is en hoe dit bijdraagt aan de digitale transformatie.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Veeam Software) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.