Whitepapers

Evolutie van datacenters naar een out-of-box geïntegreerde infrastructuur

Evolutie van datacenters naar een out-of-box geïntegreerde infrastructuur
TypeWhitepaper
Datum 2 augustus 2016
TaalEN
BedrijfAvnet Technology Solutions
Onderwerp Beheer
Management
Datamanagement
Datacenters
Cloud Computing

Steeds meer organisaties hebben een flexibele, makkelijk en efficiënte infrastructuur nodig om hun snel groeiende datacenter bij te houden. Zonder extra kosten te maken. IT leiders gaan van traditionelen omgevingen naar een geïntegreerde infrastructuur, waar volledige datacenter technologieën worden gecombineerd naar een van tevoren geassembleerd, getest en ondersteund systeem dat werkt als een geheel.

VersaStack brengt de Cisco Unified Computing System en de IBM Storwize family samen tot één geïntegreerde infrastructuur.

VersaStack helpt bij het versnellen van de IT infrastructuur. Verkleint de kosten door het effectief managen van informatie en hulpmiddelen terwijl het de flexibiliteit behoudt om zich aan te passen aan bedrijfsveranderingen.

Deze nieuwe geïntegreerde infrastructuur brengt nieuwe niveaus van gemak, effectiviteit en flexibiliteit naar de cloud, big data en de enterprise application ontwikkelingen.

Meer weten over dit systeem en zijn mogelijkheden? Download hier de whitepaper.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Avnet Technology Solutions) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.