Managed hosting door True

WhitepapersDetails

Extreme Fabric Attach: zero-touch gebruiker- en apparaataansluiting op Extreme Fabric Connect

Extreme Fabric Attach: zero-touch gebruiker- en apparaataansluiting op Extreme Fabric Connect
TypeFactsheet
Datum12 juni 2018
TaalEN
BedrijfExtreme Networks

Extreme Fabric Attach is een op software gebaseerde functie die gebruikmaakt van de flexibiliteit en schaalbaarheid van Fabric Connect om automatisering en time-to-service verbeteringen aan non-Fabric apparaten te leveren. Extreme Fabric Connect levert een end-to-end gevirtualiseerd netwerk dat de complexiteit vermindert en de flexibiliteit verhoogt. Lees hier meer over Fabric Connect.

Extreme Fabric Attach breidt het gemak van provisioning van Fabric Connect uit naar non-Fabric platforms, inclusief ExtremeSwitching en ExtremeWireless apparaten. Het automatiseert effectief de verbinding met de Fabric Connect omgeving, waardoor deze apparaten en de bijbehorende endpoints snel kunnen worden toegewezen aan de juiste gevirtualiseerde Fabric Connect service. Eenmaal verbonden kunnen deze edge-apparaten vervolgens Extreme's beleidsservices gebruiken om de toegang van gebruikers en apparaten tot de gevirtualiseerde Fabric Connect services te controleren en beheren.

Download dit document als u precies wilt weten hoe Extreme Fabric Attach en Fabric Connect precies werken.

Wanneer je dit factsheet download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Extreme Networks) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Whitepapers op onderwerp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.