Whitepapers

Forrester: The Total Economic Impact™ Of GitLab

Forrester: The Total Economic Impact™ Of GitLab
TypeWhitepaper
Datum 8 oktober 2020
TaalNL
BedrijfGitLab
Onderwerp Development
Beheer
Digital Transformation
In het huidige snel veranderende IT-landschap moeten DevOps teams bereid zijn om snel te reageren op de behoeften van interne stakeholders en eindklanten op het gebiedt van digitale toepassingen en aan de systemen. IT-leiders leunen op de methodologieën van DevOps teams om hen te helpen aan de behoeften van de markt te voldoen. Om dit te kunnen, moeten de DevOps teams manieren vinden om de snelheid van levering te versnellen, codefouten te verminderen en de time-to-market te verbeteren.

GitLab biedt één enkele applicatie voor het beheer van de gehele levenscyclus van DevOps, waardoor organisaties worden verlost van de zware last van complexe toolketens door een meer vereenvoudigde, zichtbare en veilige oplossing te bieden.

Om de voordelen, kosten en risico's van een investering hier in beter te begrijpen, heeft Forrester verschillende klanten met jarenlange ervaring in het gebruik van GitLab geïnterviewd. Het doel van dit onderzoek is om verder te kijken dan het gebruik van alleen versiebeheer en samenwerking (VC&C) voor broncodebeheer, continue integratie of continue levering, maar om de waarde te begrijpen van het gebruik van één oplossing om aan deze behoeften te voldoen gedurende de gehele levenscyclus van DevOps.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (GitLab) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.