Whitepapers

Het beheren van Apple apparaten als een ecosysteem

Het beheren van Apple apparaten als een ecosysteem
TypeWhitepaper
Datum 6 februari 2018
TaalEN
BedrijfJamf
Onderwerp Mobility
Het zou knap zijn als je vandaag de dag iemand op de werkvloer treft die niet meerdere apparaten voor zijn werk gebruikt. Medewerkers gebruiken computers, telefoons en soms tablets om optimaal te kunnen werken. De organisatie hierachter kiest er vaak voor om deze apparaten juist in te stellen, zodat medewerkers toegang hebben tot de bedrijfsomgeving en voldoende beveiligd zijn. De grootste uitdaging hierin zit hem in het beheren van verschillende apparaten met uiteenlopende besturingssystemen.

Leveranciers van deze besturingssystemen bieden namelijk een unieke gebruikerservaring wanneer je op alle apparaten juist hún OS toepast. En dit zorgt juist weer voor een discrepantie in de visie van een zogeheten interconnected platform visie die veel organisaties nastreven. Want hoe zorg je voor de beste synergie tussen Microsoft, Apple en Google apparaten? Deze gids geeft uitgebreid antwoord op deze vraag en laat daarnaast zien hoe je apparaten per ecosysteem kan beheren.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Jamf) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.