Whitepapers

Het Cloud Data Management report

Het Cloud Data Management report
TypeWhitepaper
Datum 3 december 2019
TaalEN
BedrijfVeeam Software
Onderwerp Big data
Datamanagement
Technologie is nog nooit zo belangrijk geweest voor het succes van een bedrijf. Organisaties over de hele wereld vertrouwen op een hele reeks digitale platforms voor alles, van het aanhouden van de verlichting tot voor het creëren van baanbrekende, nieuwe aanbiedingen voor klanten.

In staat zijn om op het juiste moment toegang te krijgen tot de juiste gegevens en deze te herstellen wanneer ze verloren gaan of beschadigd raken, kan het succes van een bedrijf bepalen. Een sterke digitale basis bouwen aan de hand van gegevensbeschikbaarheid zal essentieel zijn voor de toekomst van elke organisatie.

Dit rapport onderzoekt hoe bedrijven wereldwijd met datamanagement omgaan, wat de meest voorkomende uitdagingen zijn op het gebied van back-ups en beschikbaarheid van data, en wat de lessen zijn die leiders kunnen leren van hoe goed presterende bedrijven data gebruiken terwijl ze continue blijven transformeren.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Veeam Software) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.