Whitepapers

Het Management Playbook voor het moderniseren van ITSM ter ondersteuning van het thuiswerken

Het Management Playbook voor het moderniseren van ITSM ter ondersteuning van het thuiswerken
TypeWhitepaper
Datum17 mei 2020
TaalNL
BedrijfAxios Systems Benelux
Onderwerp Digital Transformation
Beheer
Management
Digital Workplace
De verspreiding van het Covid-19 virus heeft geleid tot een verschuiving naar thuiswerken op grote schaal, waardoor nieuwe uitdagingen voor servicedesks zijn ontstaan en de behoefte aan digitale servicedeskmogelijkheden is toegenomen. De reactie op het virus heeft de digitale transformatie van de servicedesk naar de top van de IT-agenda gebracht.

Covid-19 heeft de nadruk gelegd op IT en hoe het de massale verschuiving van kantoor naar thuiswerk aanpakt en daarbij is de servicedesk het zeer zichtbare gezicht van IT. Organisaties hebben moeite om hun business-as-usual te onderhouden en een robuuste, digitale servicedesk is een groot deel van de oplossing. De manier waarop de servicedesk op deze uitdaging reageert, zal een diepgaande en blijvende impact hebben op de IT en de tevredenheid van de organisatie over de IT.

In deze whitepaper wordt gekeken naar de drie kritische capaciteiten die servicedesks moeten hebben om de vraag snel en efficiënt te beheren en ervoor te zorgen dat werknemers krijgen wat ze nodig hebben om productief te blijven.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Axios Systems Benelux) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.