Whitepapers

Hoe kan een ziekenhuis tegemoet komen aan de BYOD-eisen van haar artsen?

Hoe kan een ziekenhuis tegemoet komen aan de BYOD-eisen van haar artsen?
TypeWhitepaper
Datum 8 maart 2016
TaalEN
BedrijfExtreme Networks
Onderwerp Management
Beheer
Mobility
Infrastructuur
IT-afdelingen van ziekenhuizen door het gehele land rollen BYOD-initiatieven uit die in-house- en aangesloten artsen in staat stellen hun persoonlijke mobiele devices te gebruiken op het wireless local area network (WLAN) van het ziekenhuis, waardoor zij toegang hebben tot patiëntgegevens ongeacht de plek waar zij zich op data moment bevinden.

Voordelen van BYOD

Mits succesvol geïmplementeerd, bieden deze BYOD-initiatieven de mogelijkheid om klinische workflows te transformeren door:

  • Het verbeteren van de toegang die de arts heeft tot patiëntgegevens;
  • Het verbeteren van de communicatie, samenwerking en coördinatie van de zorg die wordt verleend;
  • Het stroomlijnen van interdisciplinaire workflow processen;
  • Het verhogen van de tevredenheid onder artsen, patiënten en gasten.

 

Kansen en uitdagingen Deze whitepaper identificeert de kansen en uitdagingen die, door artsen ingebrachte, BYOD-oplossingen met zich meebrengen binnen een zorginstelling en onderzoekt hoe next generation netwerkbeheer-oplossingen helpen bij het veilig implementeren, beheren en monitoren van een breed scala aan Wi-Fi-enabled devices binnen de gehele organisatie.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Extreme Networks) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.