Whitepapers

Hoe realiseert u optimale resultaten met SAP HANA?

Hoe realiseert u optimale resultaten met SAP HANA?
TypeWhitepaper
Datum12 juni 2017
TaalEN
BedrijfIBM
Onderwerp Datacenters
Cloud Computing
Business Analytics
Development
Beheer
In de hedendaagse bedrijfswereld waarbij data nog steeds in ongekende hoeveelheden IT-systemen binnen blijven stromen, bepalen de mate en snelheid waarin bedrijven in staan zijn data vast te leggen en te gebruiken het succes van een organisatie. SAP HANA is een oplossing die organisaties hier wereldwijd bij helpt. Als een in-memory database verwijdert SAP HANA de noodzaak om toegang te krijgen tot gegevens op externe opslagsystemen waardoor de latency aanzienlijk wordt verminderd.

Hoewel de inherente voordelen van het SAP HANA-systeem duidelijk zijn, kunnen organisaties alleen profiteren van deze voordelen als het systeem goed functioneert. Aangezien SAP HANA vaak wordt gebruikt voor missie-kritieke toepassingen is het van belang om het te ondersteunen met een hoogwaardig en veerkrachtig platform.

Zelfs als u de nodige voorzorgsmaatregelen treft zijn er bepaalde gevallen waarbij het opnieuw op moeten starten van SAP HANA onvermijdelijk is. Om deze reden heeft u een platform nodig waarmee u snel een koude start kunt uitvoeren, zodat u snel de gegevens terug in SAP HANA kunt laden. Dit kan leiden tot een aantal belangrijke zakelijke voordelen.

Lees in deze whitepaper met welk platform u de maximale voordelen uit SAP HANA haalt.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (IBM) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.