Whitepapers

Hoe u aan de hand van AI & ML meerwaarde kan geven aan uw ongestructureerde data

Hoe u aan de hand van AI & ML meerwaarde kan geven aan uw ongestructureerde data
TypeOnderzoek
Datum27 maart 2020
TaalEN
BedrijfIron Mountain
Onderwerp Datacenters
Management
Business Analytics
Kunstmatige intelligentie (AI), inclusief machinaal leren en diepgaand leren, zal een van de meest transformerende technologieën in de geschiedenis van de wereld worden, die de meeste aspecten van ons leven beïnvloedt, of we ons er nu bewust van zijn of niet. De toepassing van deze technologieën zal waarschijnlijk de manier waarop mensen werken, studeren, reizen, regeren, consumeren en hun vrije tijd besteden hervormen. Het vermogen van individuele organisaties om de potentiële mogelijkheden van AI te benutten zal afhangen van haar vermogen om datawetenschappelijke experts in te huren en te behouden.

Een sterkere controle over interne gegevens zal altijd een netto voordeel voor het bedrijf zijn. Met sterkere mechanismen voor databeheer en -kwaliteit zullen de resultaten in initiatieven als self-service analyse en datawetenschap inherent verbeteren. En in toenemende mate zal de functionaliteit, gedreven door machinaal leren en automatisering, van fundamenteel belang zijn voor het identificeren, sorteren, classificeren en beheren van informatie op schaal. Ook de interpretatie van die gegevens zal afhangen van geautomatiseerde technologieën. Zowel onze controle over gegevens als ons vermogen om er betekenisvolle waarde aan te ontlenen zullen meer worden gedefinieerd door deze technologieën.

Dit onderzoek legt uit wat het resultaat kan zijn van het inzetten van AI in uw organisatie en geeft daarnaast 5 aanbevelingen wat u er op dit moment mee kan doen.
Wanneer je dit onderzoek downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Iron Mountain) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.