Whitepapers

Hybride IT-omgeving met behulp van "IT-as-a-service" voor Digitale Transformatie

Hybride IT-omgeving met behulp van "IT-as-a-service" voor Digitale Transformatie
TypeWhitepaper
Datum27 januari 2017
TaalEN
BedrijfHewlett Packard Enterprise
Onderwerp Datacenters
Cloud Computing

Datacenters van vandaag moeten flexibele en natuurlijk kosteneffectief zijn. Om dit te bereiken wenden veel IT-afdelingen zich tot externe leveranciers die relatiegericht, multi-vendor support voor het datacenter en de algehele hybride IT-infrastructuur bieden.

Dit rapport van IDC onderzoekt hoe datacenter services providers uw IT-organisatie kunnen helpen bij het verbeteren van de algemene datacenter prestaties, terwijl de toewijzing van middelen en het verbruik in de IT-omgeving geoptimaliseerd wordt, zodat uw IT-organisatie klaar is voor de digitale transformatie.

Het creëren van een hybride IT-omgeving met behulp van een model zoals "IT-as-a-service", zorgt ervoor dat IT de flexibiliteit krijgt om extra middelen te consumeren als de business daarom vraagt en ook alleen betaald voor wat het nodig heeft. Met alsmaar veranderende technologieën die elke organisatie ook wil inzetten om bij te blijven, is het financieel gezien verstandig om gebruik te maken van een "as-a-service model" om investeringen en kasstromen te optimaliseren terwijl de flexibiliteit die nodig is voor digitale transformatie, nu en in de toekomst, gewaarborgd is.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier (Hewlett Packard Enterprise) benaderd kan worden.
Meer informatie hierover vind je in onze voorwaarden.
Whitepaper nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van welke whitepapers er zijn toegevoegd aan de Computable whitepaperdatabase? Abonneer je dan op de gratis nieuwsbrief.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.